středa 15. července 2015

Vzorky zdarma

Info dne 21.2.2017: Ráda bych doplnila info k tomuto článku. JÁ VZOREČKY NEPOSKYTUJI! Prosím, nepište mi, že máte o vzorečky zájem. Já jsem pouze napsala tipy, které vzorečky se daly tenkrát v roce 2015 získat, ale kontaktovat musíte jednotlivé firmy, ne mě! Děkuji za pochopení.

Komu by se hodily nějaké vzorečky dudlíků, krémů, mastiček, lahviček apod., tak přidávám pár tipů, k čemu a jak jsem se během svého těhotenství dostala...

Nejvíc mě potěšily vzorečky od firmy MAM. Dostala jsem dudlík, malou savičku (stejná jako v odkazu, ale na 130 ml) a 2 vzorky krémů od Seba med. Stačilo napsat email s prosbou o vzorky a oni hned zareagovali a ještě se ptali, jestli čekáme chlapečka nebo holčičku, aby vybrali vhodnou barvu dudlíku. Příjemná komunikace.

vzorečky od firmy MAM

Dudlík od firmy LOVI byl k vyzvednutí na pokladnách různých obchodů s věcmi pro děti (já byla v Kašpárkovi na Zličíně, vedle Ikea). Zrovna tato akce platila tedy do konce června, ale určitě budou mít další. Stačilo přijít na pokladnu a ukázat bříško a každé těhotné dudlík vydali. Navíc je potom do konce roku 2015 možné dostat slevu 20% na další nákup dudlíku, když přijdete s obalem od tohoto dudlíku. Dudlík vypadá skvěle, v noci prý i svítí a každopádně mi připadá takový nejvíc vyhovující a tak ho mám sbalený v tašce do porodnice. Co si ale myslím já, je asi jedno, uvidíme, jak bude vyhovovat miminku. Takže sledujte jejich stránky, až budou mít další akci...

dudlík LOVI

Se značkou NUK už to tak slavné nebylo, od nich přišly pouze vzorky čistících prostředků. Ale i to se hodí, alespoň budu mít možnost to předem vyzkoušet a teprve potom když tak zakoupit velké balení. Dudlík NUK nepřišel jako vzorek, to byl první dudlík, který jsem si pro dítě koupila (než jsem zjistila, že je možné získat nějaký zdarma jako vzorek). O vzorek jsem také žádala emailem.

čistící prostředky od firmy NUK

Vzorečky od firmy NIVEA jsem získala, když jsem se v drogerii DM zaregistrovala do programu Baby bonus. Dostala jsem balíček, kde byly jednak tyto vzorky (vlhčené ubrousky, sprchový gel, tělové mléko a krém na zadeček proti opruzeninám) a zároveň slevová knížka na spoustu věcí, které tím pádem můžete v DM koupit s docela dobrou slevou. Doporučuju se tedy zaregistrovat dříve, než začnete nakupovat výbavičku pro miminko a pro sebe do porodnice. 

vzorečky NIVEA

Tyto vzorečky od firmy Herbacos Recordati s.r.o. mě také potěšily. Rybilka Neo na opruzený zadeček a gel Pupík na mazání bříška, když dítě trpí prdíkama. Také jsem si o vzorky zažádala emailem a komunikace byla také velmi rychlá. Krémy jsou sice malinké, ale třeba Rybilku jsem si do porodnice zabalila a myslím, že bude stačit.

vzorečky Rybilka Neo a Pupík

Vzorek Bapenthen Care Mast se podle mě velmi hodí, využijete jak na opruzený zadeček miminka, tak případně na svoje popraskané bradavky. O vzorek se dá zažádat přímo na jejich webu. Mastička, která mi přišla je sice malinká a možná nebude stačit ani do té porodnice, ale každopádně se pak hodí do kabelky jako "nouzovka". Bepanthen Care Mast jsem si rovnou koupila i velké balení a využila jsem na to právě slevu v DM. 
Malý tip, který jsem zatím osobně ještě (naštěstí) nemohla vyzkoušet... prý tahle mastička pomáhá i na zahojení oparů. Mně se v těhotenství udělal jen jednou a to jsem tuhle vychytávku ještě neznala. Ale jak se mi zase někdy udělá, hned to vyzkouším...

vzorek Bepanthen Care Mast

Zkoušela jsem žádat o vzorky i firmu AVENT, ale od nich mi přišla odpověď, že vzorky neposkytují. To jen, abyste to když tak nezkoušely zbytečně. Také docela časté akce na dárky pro těhotné dělá Malvík. Nedávno jsem zahlédla tohle lehátko, které si těhotné mohly zdarma vyzvednout na prodejně, ale nehodilo se mi, lehátko už jsem v té době měla koupené. 

Takže maminky či budoucí maminky, je toho pro nás docela dost, stačí jen sledovat ty správné akce nebo zapátrat a nebát se se zeptat... ;-)

25 komentářů:

  1. Dobrý den, smím se zeptat jak jste docílila toho, že jste dostala od značky MAM ty věci zdarma? Kamarádka čeká mimčo a ráda bych jí to sehnala, pokud to je ještě možné. Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, napsala jsem jim zprávu tady na tomhle odkazu, vyplnila jsem ten formulář "Co pro Vás můžeme udělat": http://www.mambaby.com/cz/o-mam/mam-kontakt/.
      Na základě toho mi od nich přišel email s dotazem na adresu a pohlaví miminka.
      Držím palce, ať to vyjde ;-)

      Vymazat
    2. Moc děkuji, já jsem myslela, že jste musela něco předtím kupovat nebo potom..Prostě jsem nevěřila, že jen tak něco dají ;)

      Vymazat
    3. Tak jo..odepsali mi, že to kvůli vysokému počtu obnoví až od 1.10.2015 ;) takže musím počkat..

      Vymazat
    4. Tak to jsem asi měla štěstí :-). Jestli má kamarádka termín později, tak snad čekání nebude tolik vadit...

      Vymazat
    5. Někde až kolem 24.10. Takže v pohodě :)

      Vymazat
  2. Ty jo, překvapuje mě, kolik toho rozdávají, děti jsou asi větší bysnys, než jsem tušila. :-) Četla jsem o dovolené i ostatní články, ale nebylo dostatečné připojení na komentáře, tak dodatečně - fajn, že se dovolená vydařila a máš se pěkně. Hodně zdraví a pohody do posledních dnů, teď v tom vedru je to asi náročné... J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, děti jsou velký byznys, to už jsem postupně také zjistila...
      Moc děkuju, vedro tady v přírodě zvládám docela dobře, v Praze to bude náročnější, to se před ním budu ukrývat :-/. Ale už to nějak vydržím, snad to rychle uteče :-)

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  3. Dobrý den,mám zájem o vzorečky zdarma děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, o vzorečky si musíte požádat jednotlivé společnosti... tak, jak jsem popsala výše v článku.

      Vymazat
  4. Dobrý den, na MAM jste psala česky? Požadují tam totiž dotaz v angličtině a ta není zrovna mým koníčkem. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, psala jsem česky. Odpověděli mi také v češtině.

      Vymazat
  5. Dobry den prosim vas ako ziskam vzoreček sudocremu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, Sudocrem nevím, o ten jsem nikde nežádala. Ale dostala jsem potom vzoreček v balíčku v porodnici.

      Vymazat
  6. Tak jsem dnes rozeslala žádosti. Uvidíme, jak budou ochotní v roce 2017 :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Držím palce a klidně pak dejte vědět, jak ochotní byli :-)

      Vymazat
    2. Dobry den, tak jak to dopadlo ? :-)

      Vymazat
  7. dobry den jak mam tady zažaadat o vzorky zdarma?dekuji

    OdpovědětVymazat
  8. Dnes jsem také napsala na "příslušná místa" :D Jsem také zvědavá, jak jsou vstřícní a ochotní v roce 2017 :D Dám vědět :D snad :D

    OdpovědětVymazat
  9. Holky, přišlo už někomu něco tento rok? Děkuju za odpověď.
    Janča.

    OdpovědětVymazat
  10. Hodně vzorečků zdarma je případně také na https://slevovykupon.net/c/free/

    OdpovědětVymazat
  11. A co wwww.babymam.cz - vzorečky od 10,- a spousta bonusů, to je taky fajn

    OdpovědětVymazat
  12. Dobrý den mám zájem o vzorečky zdarma

    OdpovědětVymazat
  13. Dobrý den.
    Měla bych zájem o vzorečky pokuď je to možné nebo už je neposílate.

    OdpovědětVymazat