pátek 26. června 2015

Kojící podprsenka + sleva pro vás

Asi jako většina budoucích maminek, prvorodiček, jsem nákup kojící podprsenky nechávala na poslední chvíli. Myslela jsem si, že když mi prsa každou chvíli poporůstají, tak nemá smysl ji kupovat, protože těsně před porodem a hlavně po porodu se prsa ještě zvětší. Nejradši bych ji tedy koupila až budu opravdu kojit a prsa budou nalitá mateřským mlékem. To se ale neshoduje s požadavky, co si mám sbalit do porodnice. Tam už mám s sebou mít 2 kojící podprsenky, takže je potřeba obstarat je alespoň trochu předem.

Asi tak od 5. měsíce už nemůžu nosit klasické (moje oblíbené) podprsenky s kosticí. Ve chvíli, kdy mi narostlo břicho a při sezení se prsa na břicho začala pokládat, tak ta kostice už mě tam tlačila. Koupila jsem tedy 2 obyčejné bavlněné podprsenky bez kostice a o číslo větší, než jsem měla svoje původní. Za nějaký čas mi už ale i ony začaly být malé. Vůbec nepružily a přes hrudník škrtily.

Opět jsem tedy navštívila svůj oblíbený obchod Mammina - vše pro těhotné i děti a nechala jsem si tam poradit. Dozvěděla jsem se, že s nákupem kojící podprsenky není třeba čekat až do chvíle, kdy jsem těsně před porodem. Existují i takové podprsenky, které tzv. rostou s vámi. Mají pružný pás kolem hrudníku, který neškrtí, ale pruží a je velmi příjemný. A navíc má ještě přídavný kousek pásu, který můžete využít např. v době začátku kojení, kdy prsa bývají největší. Vybrala jsem si nakonec tuto podprsenku HOT MILK MY NECESSITY, která je bezešvá a teď již ze své zkušenosti mohu říci, opravdu velmi pohodlná. Také jsem se dozvěděla, že bavlněné podprsenky už dávno nejsou to nejlepší, co můžeme mít. Tato podprsenka je vyrobena z 90% z nylonu a z 10% ze spandexu. Tento materiál mi přijde stejný jako se používá na sportovní podprsenky, tudíž je podle mě prodyšnější a příjemnější, navíc pokud se třeba potíte jako já. Asi jako většina žen jsem si myslela, že bavlna je lepší než nějaká "umělotina", ale pravdou je, že tenhle materiál je mi moc příjemný. Zkoušela jsem v podprsence i spát, abych věděla, na co se mám připravit. A i to bylo v pohodě, nikde nic netlačí, nepřekáží a prsa pevně drží i během spánku. Další výhodou, kterou tahle podprsenka má, jsou pěnové vycpávky, díky kterým vám nebudou přes tričko prosvítat bradavky a v době kojení nebude vidět, že máte v podprsence kojící tampóny. Vycpávky lze samozřejmě i vyndat, pokud byste je tam nechtěly. A úplně poslední věc, která mě mile překvapila je barva. Nejraději mám spodní prádlo v černé barvě, které v obchodě pochopitelně mají, ale občas je pod světlé oblečení potřeba i prádlo bílé. Nicméně, já jsem tentokrát zvolila barvu béžovou, tělovou a musím uznat, že jak mi poradily v obchodě, pod bílým tričkem je podprsenka vidět méně než bílá. Respektive není vidět vůbec. Takže pro mě nový poznatek a určitě to není moje poslední podprsenka v téhle barvě...

Kojící podprsenka HOT MILK MY NECESSITY

Můžete si nastavit pás kolem hrudníku podle potřeby...
Myslím, že i když to sice není podprsenka za 500 Kč, tak se investice vyplatí. Kdybych si bývala nekoupila ty dvě obyčejné, měla bych na další takovouhle a vydržela by mi přes těhotenství až ke kojení. 

Koukněte na nabídku spodního prádla, kterého obchod Mammina - vše pro těhotné i děti nabízí poměrně širokou škálu. Mám pro vás dokonce k dispozici slevový kupón, který můžete při nákupu využít... Pokud byste šly nakoupit osobně, kupˇon si vytiskněte. Pokud budete nakupovat v e-shopu, stačí využít kód.
Využijte slevu na nákup spodního prádla ;-)

4 komentáře:

  1. taky planuju nakoupit nejakou podprsenku, ale netroufla bych si to pres internet...
    holky z kurzu mi doporucovaly jeden obchudek u nas, ale rikaly, ze prodavacka kolikrat zakaznicim zapalene "prosmatra prsa", aby zjistila spravnou velikost, tak teprv sbiram odvahu :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji moc za slevu. Já si také chci kupovat nějakou tu podprsenku, ale zatím váhám, kde si ji budu moci koupit. Nevím nevím a tápu. Pro mne zatím nejideálnější kandidát jak na mateřské tak i pozdější podprsenky je lanotte

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, tak ta vypadá opravdu moc pohodlně :) Já se tedy na kojení teprve připravuji teoreticky. Jsem teď v 5tém měsíci těhotenství. Ale trochu se bojím, jelikož mám z minulosti takto upravená prsa a vůbec nevím, jak se budou při kojení chovat.

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji moc za tuto nabídku, ale já ji asi nevyužiji, minimálně zkusím předat dál na moje známé, ale to je tak všechno. Já teď totiž hodně nosím bezešvé podprsenky, víš? Našla jsem si na https://www.plaza.cz/bezesve-zpevnujici-podprsenky/ velmi dobrý obchod a dá se říct, že už ani nepotřebuji spodní prádlo chodit kupovat do obchodů fyzicky. Znám svoje míry dokonale a na jedno kliknutí objednám.

    OdpovědětVymazat